Virksomhedskøber.dk
Incuba, Åbogade 15,
8200 Aarhus N
info@virksomhedskober.dk

Offentlig erhvervsservice – ejerskiftehjælp

Der er flere steder i Danmark, du kan få gratis hjælp til at vudere, om du skal købe en virksomhed.

Ved køb af en virksomhed skal du på et tidspunkt bruge professionelle rådgivere, men inden da kan du bruge hjælpen fra det offentlige erhvervsservicesystem.

De professionelle rådgivere du på et tidspunkt i købsprocessen skal bruge er en advokat, revisor og banken. Inden du kommer til det punkt, kan du finde meget god hjælp i forskellige offentlige programmer, der understøtter et ejerskifte.

Vi har her samlet dem, vi har kendskab til.

Kapitalcoach

De regionale Væksthuse har en række kapitalcoaches tilknyttet, som under visse betingelser og for et ganske beskedent beløb, kan klæde dig på i dit arbejde med fremskaffelse af kapital til dit køb.
En kapitalcoach er en uvildig ekspert med erfaring inden for økonomi/finansiering, som har et bredt netværk til finansielle aktører, business angel, venture fonde etc. Typisk ved de også, hvad der sædvanligvis kan lade sig gøre i forhold til banker, Vækstfond etc.

For at få tilknyttet en kapitalcoach skal der være et kapitalbehov på minimum 1 mio. kroner. Herudover er der nogle få andre betingelser, som skal opfyldes.
Et samarbejde med en kapitalcoach kan være en rigtig god hjælp i bestræbelserne med at fremskaffe den nødvendige kapital.

Ordningen administreres af dit regionale Væksthus.

Lolland Falster

Bor du på Lolland Falster kan du kontakte Business LF hvor du kan få hjælp af Steen Wæver og Vagn Erik Gaarde Pedersen som kan klæde dig på til mødet med de professionelle rådgivere.


Find noget du kan lide at lave, så kommer du ikke til at arbejde en eneste dag.
- Bl.a. Mortada Sarheed

Relaterede artikler:
Relaterede artikler:
Købets 5 faser
Overdragelsesaftale ved køb af selskab - tjekliste
Hvem kan hjælpe med købet?
Offentlig erhvervsservice – ejerskiftehjælp
Andre emner:
Personlige overvejelser
Søg og find din virksomhed
Faser i køb af virksomhed
Pris og finansiering af købet
De første 100 dage
Download værktøjer