Download fra www.startupsvar.dk

Kontakt Virksomhedskøber.dk

Virksomhedskøber.dk er en service til den person eller virksomhed, der vil købe en virksomhed.

Hjemmesiden er også velegnet til de virksomhedskonsulenter, der ønsker at hjælpe en virksomhedskøber gennem købsprocessen.

Folkene bag

Folkene bag virksomhedskøber.dk er advokat Bo Vilsgaard og forretningsudvikler Mogens Thomsen, Vi synes begge, at vi i Danmark skal have mange flere til at købe en eksisterende virksomhed. Vi har derfor udviklet denne portal, hvor vi forsøger at guide den mulige køber til et køb på oplyst grundlag.

Bo Vilsgaard er stifter og partner i advokatfirmaet Vilsgaard Advokater som har mange års erfaring i køb, salg og generationsskifte af små og mellemstore virksomheder.

Mogens Thomsen arbejder med forretningsudvikling og formidling af forretningsmæssige problemstillinger gennem hans firma Thomsen Business information.

Virksomhedskøber.dk er ejet i fællesskab af vores to firmaer.

 

Mogens Thomsen Bo Vilsgaard

Kontakt

Kom endelig med din feedback. Er der artikler, du mangler, eller er der artikler, der ikke er fyldestgørende? Kontakt os på:

Virksomhedskøber.dk

Incuba, Åbogade 15,
8200 Aarhus N
Danmark
Tif.: 40 31 31 65 (Bo Vilsgaard)
info@virksomhedskober.dk  

 

Passer til alle platforme

Hjemmesiden er programmeret af RiisData på en sådan måde, at du læser den lige godt på din PC, din tablet eller din smartphone. HvamHvam har sørget for at designet er lækkert og flyder flot på alle platforme.

Artiklerne

De fleste artikler er skrevet specialister fra Vilsgaard Advokater. De regnskabstunge artikler er skrevet af en registreret revisor og de med forretningsudvikling af Mogens Thomsen.

Ansvarsfraskrivelse

Der kan være fejl og mangler i artiklerne, men de bliver rettet, så snart de bliver opdaget.

Med venlig hilsen

Bo Vilsgaard og Mogens Thomsen
Februar 2015